Rumah Berkembar Untuk dijual di Old Klang Road

Menunjukkan 98 Hartanah Untuk Dijual Di Old Klang Road

Soalan Lazim


Mengenai Old Klang Road


Hartanah Untuk Dijual di Old Klang Road

Jalan Klang Lama adalah kawasan pembangunan di Kuala Lumpur di mana harga pasaran hartanahnya semakin meningkat beberapa tahun kebelakangan ini. Pemilik tanah dan banyak pihak telah mengambil peluang dan mula beralih perhatian untuk membangunkan kawasan ini, justeru menyebabkan Jalan Klang Lama tiba-tiba dipenuhi dengan projek kondominium baharu.

Kawasan ini mempunyai prospek pelaburan yang baik kerana jaraknya yang berdekatan dengan pusat bandar dan Petaling Jaya, walaupun trafik teramat sesak di sekitar Jalan Klang Lama setiap pagi.

Oleh itu, sesiapa yang ingin membuat pelaburan dalam hartanah di kawasan ini perlu berfikir panjang kerana penduduk yang mengenali kawasan itu akan cepat menyuarakan bahawa kekurangan jalan masuk dan keluar merupakan masalah utama pada waktu puncak.

Scott Garden, sebuah pembangunan bersepadu yang juga terletak di Jalan Klang Lama merupakan contoh terbaik pembangunan yang habis dijual sepenuhnya di mana kebanyakan unit kediaman kekal kosong dan tidak disewakan. Keadaan ini sebegini dijangka berlarutan oleh ramai penduduk kawasan itu bagi pembangunan baru dan akan datang.

Skrol Ke Atas